Xagon Man bleiseri tummansininen

€269,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: XM-E4362N-1-46
Saatavuus: Varastossa (3)

Aivan ihana Xagon Man vuoriton bleiseri tyylikkään tummansinisenä! Tässä mukavassa ja joustavassa bleiserissä on vaan sitä jotakin.

Bleiserin upea, hieman rouhea pintainen kangas tekee pikkutakista erittäin helpon yhdistää siististi arkipukeutumisessa vaikkapa farkkujen tai chinojen kanssa. Siistillä kauluspaidalla ja oikeilla asusteilla se taas taipuu mainiosti esimerkiksi rennompaan juhlaan.

Old Fox bleiserin malli on juuri sopivan istuva. Joustavuutensa ansiosta se pysyy erinomaisen miellyttävän tuntuisena käytössä myös pitkien työpäivien ajan.

Pikkutakin rikottu ja eläväinen, tummansininen väritys on ajaton ja äärimmäisen helposti yhdistettävissä muiden värien kanssa.

Bleiserissä iroitettava taskuliina.

Väri: Tummansininen.

Materiaali: 45% villa, 35% puuvilla, 15% polyesteri, 5% muita kuituja.

Valmistettu Italiassa.

Xagon Man on italialainen miesten vaatteiden valmistaja, jolla on jopa yli 30 vuoden kokemus alalta. Kaikki Xagon Manin tuotteet valmistetaan Italiassa laadukkaista materiaaleista. Xagon Man ei ole ainoastaan tyylikkäiden vaatteiden valmistaja, vaan elämäntapa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »