Xagon Man bleiseri musta

€239,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: XM-E43BRN-1-54
Saatavuus: Tuote loppu :(

Todella tyylikäs ja täydellisen istuva Xagon Man bleiseri. Tämä vuoriton bleiseri on erittäin monikäyttöinen ja sen ansiosta helppo pukea niin arkena, kuin rentoon juhlaan. Bleiserissä on vuori myös hihoissa joten se on miellyttävä pukea päälle. Vuoriton osuus selässä tekee bleiseristä mukavan kevyen ja hengittävän.

Klassinen musta toimii aina ja on helppo käyttää muitten vaatteidesi kanssa. Kultaan taittavat yksityiskohdat tuovat kivasti uniikkia ilmettä ja twistiä muuten kauniin hillittyyn kokonaisuuteen.

Toimii erittäin kivasti puettuna farkkujen tai chinojen kanssa. Bleiserin alle sopii niin kauluspaita, kuin neule mielen ja tilanteen mukaan!

Väri: Musta

Materiaali: 68% viskoosi, 27% polyamidi ja 5% elastaani

Valmistettu Italiassa.

Xagon Man on italialainen miesten vaatteiden valmistaja, jolla on jopa yli 30 vuoden kokemus alalta. Kaikki Xagon Manin tuotteet valmistetaan Italiassa laadukkaista materiaaleista. Xagon Man ei ole ainoastaan tyylikkäiden vaatteiden valmistaja, vaan elämäntapa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »