Vertical L´Accessoire Les Strasbourgeoises henkselit

€59,00
Tuotekoodi: VE-20500-1-L
Saatavuus: Tuote loppu :(

Näiden Vertical L'Accessoire henkseleiden hienous on niiden yksinkertaisuudessa. Ruskeat henkselit ruskeilla nahkaosilla. Todella klassista ja erittäin tyylikästä. Henkselit sopivat loistavasti tyyliltään hieman hillitymmälle herrasmiehelle, joka kuitenkin haluaa erottua edukseen. Nämä henkselit yhdistettynä esimerkiksi siniseen tai harmaaseen pukuun ja ruskeisiin nahkakenkiin on takuuvarma hitti.

Leveys: 2,5cm

Vertical L'Accessoire henkseleitä on saatavilla kahdessa koossa, M(115cm) ja L(135cm). Henkseleiden pituutta on helppo säätää. Koko L on yleisin valinta ja se sopii loistavasti kaikille 48-60 kokoisille herrasmiehille oikein säädettynä. Herrasmiehille koossa 44-46 suosittelemme M kokoa.

 Aikaisemmin harrastuksena itselle ja ystäville syntyneet henkselit olivat keränneet jo valtavan määrän kehuja, niinpä vuonna 2015 Hubert alkoi valmistamaan viimeisteltyjä henkseleitä, jotka sopisivat niin vapaa-aikaan kuin edustuskäyttöön. Näin syntyi Vertical l'Accessoire, joka tarjoaa kolmella eri leveydellä ja usealla väriyhdistelmällä henkseleitä, joiden avulla saat pukeutumiseen eloa ja yksityiskohtaa. Vertical l'Accessoire henkselit valmistetaan Ranskassa ja toimitetaan upeassa metallirasiassa. 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »