Vertical L´Accessoire Les Parisiennes henkselit

Tuotekoodi: VE-T-10500-1-L
Saatavuus: Varastossa (1)

Kirkkaan oranssit Vertical L'Accessoire henkselit ovat todellakin jotain uniikkia ja erilaista. Oiva valinta piristämään tavanomaisempaakin asua, oli kyseessä sitten juhla tai arki. Näissä Vertical L'Accessoire henkseleissä on muuten todella joustava materiaali, joka takaa erinomaisen käyttömukavavuuden. Sopivat siis ahkeraankin käyttöön.

Leveys: 1,5cm

Vertical L'Accessoire henkseleitä on saatavilla kahdessa koossa, M(115cm) ja L(135cm). Henkseleiden pituutta on helppo säätää. Koko L on yleisin valinta ja se sopii loistavasti kaikille 48-60 kokoisille herrasmiehille oikein säädettynä. Herrasmiehille koossa 44-46 suosittelemme M kokoa.

Aikaisemmin harrastuksena itselle ja ystäville syntyneet henkselit olivat keränneet jo valtavan määrän kehuja, niinpä vuonna 2015 Hubert alkoi valmistamaan viimeisteltyjä henkseleitä, jotka sopisivat niin vapaa-aikaan kuin edustuskäyttöön. Näin syntyi Vertical l'Accessoire, joka tarjoaa kolmella eri leveydellä ja usealla väriyhdistelmällä henkseleitä, joiden avulla saat pukeutumiseen eloa ja yksityiskohtaa. Vertical l'Accessoire henkselit valmistetaan Ranskassa ja toimitetaan upeassa metallirasiassa. 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »