Vertical L´Accessoire Les Chamoniardes henkselit

€59,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: VE-10100-1-L
Saatavuus: Varastossa (1)

Valkoiset Vertical L'Accessoire henkselit joita piristää oranssit nahkaosat. Materiaali joustaa mukavasti käytössä, joten nämä sopivat loistavasti ahkeraankin kulutukseen. Vertical l'Accessoire henkselit sopivat niin puvun alle kuin t-paidan päälle.

Leveys: 1,5cm

Vertical L'Accessoire henkseleitä on saatavilla kahdessa koossa, M(115cm) ja L(135cm). Henkseleiden pituutta on helppo säätää. Koko L on yleisin valinta ja se sopii loistavasti kaikille 48-60 kokoisille herrasmiehille oikein säädettynä. Herrasmiehille koossa 44-46 suosittelemme M kokoa.

Aikaisemmin harrastuksena itselle ja ystäville syntyneet henkselit olivat keränneet jo valtavan määrän kehuja, niinpä vuonna 2015 Hubert alkoi valmistamaan viimeisteltyjä henkseleitä, jotka sopisivat niin vapaa-aikaan kuin edustuskäyttöön. Näin syntyi Vertical l'Accessoire, joka tarjoaa kolmella eri leveydellä ja usealla väriyhdistelmällä henkseleitä, joiden avulla saat pukeutumiseen eloa ja yksityiskohtaa. Vertical l'Accessoire henkselit valmistetaan Ranskassa ja toimitetaan upeassa metallirasiassa. 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »