Vertical L´Accessoire Les Lilloises henkselit

Tuotekoodi: VE-10500-1-L
Saatavuus: Varastossa (2)

Upeat beigen väriset Vertical L'Accessoire henkselit konjakin värisellä yksityiskohdalla sopivat käytettäväksi niin puvun kuin t-paidankin kanssa. Henkseleiden materiaali on todella joustava joka lisää käyttömukavuutta. Nämä henkselit sopivat erinomaisesti esimerkiksi konjakin väristen kenkien kaveriksi.

Leveys: 1,5cm

Vertical L'Accessoire henkseleitä on saatavilla kahdessa koossa, M(115cm) ja L(135cm). Henkseleiden pituutta on helppo säätää. Koko L on yleisin valinta ja se sopii loistavasti kaikille 48-60 kokoisille herrasmiehille oikein säädettynä. Herrasmiehille koossa 44-46 suosittelemme M kokoa. 

Aikaisemmin harrastuksena itselle ja ystäville syntyneet henkselit olivat keränneet jo valtavan määrän kehuja, niinpä vuonna 2015 Hubert alkoi valmistamaan viimeisteltyjä henkseleitä, jotka sopisivat niin vapaa-aikaan kuin edustuskäyttöön. Näin syntyi Vertical l'Accessoire, joka tarjoaa kolmella eri leveydellä ja usealla väriyhdistelmällä henkseleitä, joiden avulla saat pukeutumiseen eloa ja yksityiskohtaa. Vertical l'Accessoire henkselit valmistetaan Ranskassa ja toimitetaan upeassa metallirasiassa. 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »