Valkoinen kauluspaita cutaway kauluksella⎪Reykjavik District

€119,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-SHI76-1-S
Saatavuus: Varastossa (1)

Tyylikäs Reykjavik Districtin valkoinen kauluspaita joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Yksityiskohdat kauluksessa ja napeissa tuovat pientä twistiä tähän muuten hillittyyn kauluspaitaan.

Kauluspaita on kevyttä ja hengittävää puuvillaa, joka tuntuu mielyttävältä iholla. Kankaassa on mukana hieman tekstuuria joka tuo paitaan lisää yksityiskohtaa.

Tässä paidassa on kaikki samat erinomaiset ominaisuudet, kuin muissakin Reykjavik District kauluspaidossa, mutta tämän paidan kaulukset ovat hieman normaalia sirommat ja sivumalle avautuvat. Kaulus sopii loistavasti käytettäväksi solmion sekä rusetin kanssa tai ilman.

Malli on slim fitin ja normaalin välistä. Paita on istuva, sopivasti muotoonommeltu, ja soveltuu erinomaisesti normaalivartaloiselle. S ja M koko istuu hyvin kapeammallekin vartalolle.

Materiaali. 100% puuvilla.

Väri: Valkoinen.

Paidan hihoissa on nappikiinnitys mutta myös mahdollisuus käyttää kalvosinnappeja.

Konepesu 30 asteessa. Silitys miedolla lämmöllä.

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »