Vaaleansininen pitkähihainen pellavapaita⎪Reykjavik District

€129,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-BRO9-1-XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Vaaleansinen pellavapaita on hellekelien pelastus! Sataprosenttinen pellavakangas tekee paidasta ihanan viileän kuumille keleille. 

Ihanan pehmeästä ja erittäin kevyestä ja hiostamattomasta pellavasta valmistetut paidat ovat kesäkelien monikäyttöisin vaatekappale sillä ne toimivat erinomaisesti sellaisenaan shortsien tai chinojen kaverina tai juhlavammassa tilanteessa bleiserin alle puettuna.

Pellavan kaunis eläväinen pinta ja erinomainen hengittävyys tekevät paidasta ehdottoman valinnan lämpimien kelien pukeutumiseen. Parasta pellavassa on miten se vain paranee ja pehmenee entisestään pesussa ja käytössä. Tästä paidasta saat siis luottovaatteen vuosien ajaksi!

Paidan upea vaaleansininen väritys yhdistettynä pellavan elävyyteen luovat tyylikkään kokonaisuuden joka on helppo yhdistää niin tummien kuin vaaleidenkin kokonaisuuksien kanssa.

Rento ja hauska mandariinikauluksinen paita on normaalia kauluspaitaa hieman lyhyempi ja sitä kuuluukin käyttää housujen päällä. 

Huom. hihat saat myös käärittyä ja kiinnitettyä nappien avulla jotta ne pysyvät siististi ylhäällä koko päivän ajan.

Materiaali: 100% pellavaa.

Pesuohje: Pesu 30 asteessa.

Väri: Vaaleansininen.

Lue meidän ja Reykjavik District ompelimon yhteistyöstä

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »