Tuscany Leather Voyager matkalaukku pyörillä

€649,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TL-TL141390-H
Saatavuus: Varastossa (1)

Tuscany Leather Voyager matkalaukku pyörillä. Matkalaukussa kätevä, sisäänvedettävä kädensija. Laukun etuosassa pari pienempää vetoketjullista lokeroa. Sisäosa koostuu yhdestä, tilavasta lokerosta. Lokeron sisäpuolella myös pieni vetoketjullinen erillistasku sekä hihnat, jotka pitävät vaatteet paikallaan. Tämä laukku on täydellinen valinta, kun tarvitset käytännöllisen ja näppärän kokoisen matkalaukun, mutta haluat matkustaa myös tyylikkäästi.

Laukku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin laukku kestää käytössä todella pitkään. Aitoa vasikannahkaa.

Laukun koko 35,5 x 46 x 21 cm.

Väri hunaja.

Laukun vuori puuvillaa.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »