Tuscany Leather TL Voyager nahkalaukku

€329,00
Tuotekoodi: TL-TL11141217-BL
Saatavuus: Tuote loppu :(

Nahkalaukulla saat todellakin tyyliä matkustamiseen. Reilun kokoiseen nahkalaukkuun mahtuu kaikki tarvittava mukaan. Kokonsa puolesta menee myös käsimatkatavaroissa. Värinä erittäin tyylikäs musta ja kaikki metalliosat tekevät laukun erittäin arvokkaan näköiseksi. Mukana säädettävä olkahihna joka on nahkaa. Laukun vuori puuvillaa, sisällä vetoketjulla varustettu tasku. Valmistettu käsityönä Italiassa.

Laukun koko 51 x 28 x 27,5 cm.

Väri musta. 

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »