Tuscany Leather TL Voyager nahkalaukku

€319,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL11141218
Saatavuus: Tuote loppu :(
Toimitusaika: Tuote on loppu, toimitusaika 2-4 viikkoa.

Kun tarvitset tyylikkään laukun matkustamiseen, tämä viikonloppulaukku on oiva valinta. Värinä kaunis ruskea josta huokuu aidon nahan tuoma tyylikkyys. Erittäin hyvän kokoinen laukku johon pakkaat kaiken tarvittavan esimerkiksi parin yön työmatkalle. Soveltuu kokonsa puolesta erittäin hyvin lentomatkustamiseen. 

Erittäin käytännöllinen pitkän vetoketjun ansiosta jolloin laukun saa erittäin hyvin auki. Sisäpuoli on viimeistelty puuvillakankaalla ja laukun sisäpuolella on kaksi erillistä taskua joista toinen on suljettavissa vetoketjulla. 

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna jonka avulla voit kuljettaa laukkua kätevästi olalla.

Laukun koko 50 x 28 x 20 cm. 

Laukun sisällä vetoketjulla varustettu tasku.

Väri ruskea. 

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »