Tuscany Leather TL Voyager nahkalaukku

Tuotekoodi: TL-TL11141217
Saatavuus: Varastossa (1)
Toimitusaika: 1-3 päivää

Tähän tyylikkääseen nahkalaukkuun mahtuu juuri sopivasti esimerkiksi viikonlopun reissun tavarat. Erittäin mainio käytettäväksi myös salikassina, oiva valinta, kun haluat urheilla tyylikkäästi.

Laukku on aitoa vasikannahkaa ja ajan patina vaan parantaa tämän laukun ulkonäköä. Tumman ruskea nahka tuo klassista ilmettä laukulle ja sopii käytettäväksi monenlaisten asujen kanssa. 

Laukun sivussa kätevä tasku johon voit sujauttaa vaikka passin tai puhelimen. 

Laukun koko 51 x 28 x 27.5 cm

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Laukun vuori puuvillaa. Laukun sisällä kaksi taskua joista toinen suljettavissa vetoketjulla. 

Väri tummanruskea.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »