Tuscany Leather TL Messenger

€189,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141301-DB
Saatavuus: Varastossa (1)

Pienempi nahkalaukku johon mahtuu 10" tietokone tai iPad.

Tuscany Leather Messenger nahkalaukku on sopiva sekoitus virallisempaa salkkua sekä rennompaa messengeriä. Laukun sisäpuolella puhelimelle, kynille ja käyntikorteille oma paikkansa sekä laukun sisällä ja takana vetoketjulliset erillistaskut.Tämä laukku soveltuu mainiosti jos kuljetat tietokonetta ja papereita mukanasi ja tarvitset nahkasalkun joka kestää pitkään. Laukkuun mahtuu A4 kokoiset paperit.

Laukku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin laukku kestää käytössä todella pitkään.

Aitoa vasikannahkaa.

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Laukun koko 32 x 25.5 x 8.5 cm.

Väri tummanruskea.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »