Ruskea nahkasalkku Sorrento⎪Tuscany Leather

€169,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL11141022
Saatavuus: Tuote loppu :(
Toimitusaika: Tuote on loppu, toimitusaika 2-4 viikkoa.

Ruskea nahkasalkku on tyylikäs ja käytännöllinen. Näppärän kokoinen Tuscany Leatherin nahkasalkku, joka on aitoa vasikannahkaa. Salkku on todella pelkistetty malliltaan, mutta siinä on kaikki tarvittava. Tässä salkussa kannat näppärästi asiakirjat ja tietokoneen. Salkku on sisältä yksilokeroinen, mutta sen molemmilla puolilla on isot avoinaiset taskut, toisella puolella pienempi vetoketjullinen tasku, sekä pieniä lokeroita esimerkiksi kynille ja käyntikorteille. Salkun ulkopuolella on suuri avoin tasku. Nahkasalkun kahvoissa on käytännöllinen up and down toiminto.

Todella kaunis hieman punertava ruskea.

Laukun vuori on puuvillaa.

Laukun koko 39.5 x 30 x 2.5 cm. Paino 1kg.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella.

Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

Kurkkaa Tuscany Leatherin tarina 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »