Tuscany Leather Ronny toiletlaukku

Tuotekoodi: TL-TL140979-B
Saatavuus: Varastossa (1)

Tuscany Leather nahkainen Ronny toiletlaukku vetoketjulla. Tämä miehekäs toiletlaukku on paitsi tyylikäs, mutta myös tilava ja sisälle mahtuvat kaikki tärkeimmät päivittäiset hoitotuotteet shampoopullosta partahöylään. Toiletlaukussa kehys, jonka ansiosta laukun saa avattua kokonaan.

Aitoa vasikannahkaa.

Toiletlaukun koko 25 x 13 x 13 cm.

Väri ruskea.

Toiletlaukun vuori puuvillaa.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »