Tuscany Leather Roma nahkasalkku

€329,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TL-TL141349-H
Saatavuus: Tuote loppu :(
Toimitusaika: Tuote on loppu, toimitusaika 2-4 viikkoa.

Erittäin näyttävä konjakin värinen nahkasalkku. Monelle salkku on työväline jonka pitää kestää kovaakin kulutusta. Aidosta vasikannahasta valmistettu salkku on erittäin kestävä. Salkku on tehty käsityönä italiassa perinteitä kunnioittaen. Laukku on kovalla rakenteella valmistettu ja se pysyy ryhdikkäänä myös tyhjänä. 

Tämä salkku on loistava valinta kun haluat salkulta tyylikkyyttä sekä kestävyyttä. 

Tuscany Leather Roma nahkasalkku on sopiva vaihtoehto kun tarvitset tilavamman salkun. Salkkuun mahtuu 15.6" tietokone.  Sisätila jaettu kolmeen lokeroon, johon voit kätevästi erotella läppärin sekä tarvittavat paperit. Edessä myös yksi pienempi tasku, johon on kätevä sujauttaa esimerkiksi puhelin ja lompakko.

Sisällä kynille oma paikkansa sekä laukun takana reilun kokoinen, vetoketjullinen erillistasku. Tämä salkku on sopiva vaihtoehto, jos kuljetat tietokonetta ja papereita mukanasi ja tarvitset nahkasalkun joka kestää pitkään.

Salkku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin salkku kestää käytössä todella pitkään.

Aitoa vasikannahkaa.

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Salkun koko 42 x 31 x 13 cm.

Väri konjakki.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »