Tuscany Leather Roma nahkasalkku

€299,00
Tuotekoodi: TL-TL1110026-B
Saatavuus: Tuote loppu :(
Toimitusaika: Tuote on loppu, toimitusaika 2-4 viikkoa.

Ehdottomasti tyylikäs ja reilun kokoinen Tuscany Leather nahkasalkku, joka on valmistettu upeasta, punertavan ruskeasta vasikannahasta!

Salkku on todellakin mukavan kokoinen ja sinne mahtuu helposti mm. 15.6" tietokone. Sisätila on jaettu 3 isompaan lokeroon jonne on helppo eritellä omat asiakirjat ja paperit. Edestä sen lisäksi löytyy yksi pienempi lokero sekä takaa vetoketjullinen erillistasku, salkussa on myös omat paikat kynille ja käyntikorteille.

Tämä nahkasalkku on täydellinen vaihtoehto sinulle jos kuljetat mukanasi päivittäin isompaa tietokonetta sekä papereita ja tarvitset nahkasalkun joka kestää pitkään.

Materiaali: Aitoa vasikannahkaa.

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Laukun koko: 41 x 30 x 14 cm.

Väri: ruskea.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa.

Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »