Tuscany Leather Praga nahkalaukku

Tuotekoodi: TL-TL111048-DB
Saatavuus: Tuote loppu :(

Reilun kokoinen viikonloppukassi aitoa vasikannahkaa.

Laukun koko 54 x 34 x 27 cm.

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna. Laukun vuori puuvillaa. Laukun sisällä vetoketjulla varustettu tasku. Laukun ulkopuolella useita vetoketjullisia sivutaskuja, joihin saat eroteltua kätevästi kaikki pienemmätkin tavarat.

Väri tummanruskea. (TL1048)

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »