Tuscany Leather Oslo nahkalaukku

Tuotekoodi: TL-TL111044-H
Saatavuus: Varastossa (1)
Toimitusaika: 1-3 päivää

Tässä on yksi hiennoimmista nahkalaukuista! Todella kaunis konjakin väri jossa sopivasti eri vivahteita. Erittäin tyylikkäät valkoiset tikkaukset kruunaavat tämän laukun. Kromin väriset metalliosat sopivat mainiosti yhteen valkoiset tikkausten kanssa. Tämä laukku vaan on yksinkertaisen kaunis! 

Kokoa on juuri sopivasti, mukaan mahtuu parin päivän tarvittavat tavarat ja tämä menee helposti käsimatkatavaroissa. 

Tämä nahkalaukku on miellyttänyt niin naisten kuin miestenkin silmää. 

Erittäin oiva valinta kun haluat laatua ja kestävyyttä ja matkustaa tyylillä!

Laukun koko: 52 x 30 x 25 cm.

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Laukun vuori puuvillaa ja sisällä vetoketjulla varustettu tasku.

Laukku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin se kestää käytössä eliniän.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »