Tuscany Leather Napoli nahkasalkku

Tuotekoodi: TL-TL11141348-DB
Saatavuus: Tuote loppu :(

Reilun kokoinen nahkasalkku, johon mahtuu 15.6" tietokone. Tuscany Leather Napoli nahkasalkku on sopiva vaihtoehto kun tarvitset tilavamman salkun. Sisätila jaettu kahteen lokeroon, johon voit kätevästi erotella läppärin sekä tarvittavat paperit. Edessä myös yksi pienempi tasku, johon on kätevä sujauttaa esimerkiksi puhelin ja lompakko. Sisällä kynille oma paikkansa sekä laukun takana reilun kokoinen, vetoketjullinen erillistasku.

Tämä salkku on sopiva vaihtoehto, jos kuljetat tietokonetta ja papereita mukanasi ja tarvitset nahkasalkun joka kestää pitkään. Salkku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin salkku kestää käytössä todella pitkään.

Aitoa vasikannahkaa. Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Salkun koko 42 x 31.5 x 9.5 cm.

Väri tummanruskea. (TL141348)

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

Tuscany Leather Napoli nahkasalkku on sopiva vaihtoehto kun tarvitset tilavamman salkun. Sisätila jaettu kahteen lokeroon, johon voit kätevästi erotella läppärin sekä tarvittavat paperit. Edessä myös yksi pienempi tasku, johon on kätevä sujauttaa esimerkiksi puhelin ja lompakko. Sisällä kynille oma paikkansa sekä laukun takana reilun kokoinen, vetoketjullinen erillistasku. Tämä salkku on sopiva vaihtoehto, jos kuljetat tietokonetta ja papereita mukanasi ja tarvitset nahkasalkun joka kestää pitkään. Salkku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin salkku kestää käytössä todella pitkään. Aitoa vasikannahkaa. Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna. Salkun koko 42 x 31.5 x 9.5 cm. Väri tummanruskea. (TL141348) Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.
0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »