Tuscany Leather nahkalompakko kolikkotaskulla

€49,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141377-BL
Saatavuus: Varastossa (2)

Tuscany Leather miesten nahkainen lompakko kolikkotaskulla. Tähän nahkaiseen lompakkoon mahtuu reilusti kortteja ja myös kolikot kulkevat kätevästi mukana. Lompakossa myös seteleille kaksi omaa lokeroa. Aitoa vasikannahkaa.

Koko 10.5 x 9 x 1.5 cm. Väri musta. (TL141377)

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »