Tuscany Leather nahkainen toiletlaukku ruskea

€95,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TL-TL141219
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tuscany Leather nahkainen toiletlaukku on herrasmiehelle oiva valinta päivittäisten hygienia tuotteiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen tyylillä. Vetoketjun ollessa suljettuna toiletlaukku menee pienempään kokoon, vetoketjun ollessa auki näet selkeästi kaikki tuotteesi  esillä. Pieni tasku sisäosassa on hyvä esimerkiksi partaveitsen tai -höylä kuljettamiseen. 

Koko:13cm x 28cm x 18cm

Väri: Ruskea

Toiletlaukun vuori on puuvillaa.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »