Tuscany Leather nahkainen toiletlaukku tummanruskea

€95,00
Tuotekoodi: TL-TL141219-DB
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tämä Tuscany Leather nahkainen toiletlaukku on herramiehelle joka haluaa kuljettaa hygieniatuotteet tyylillä. Oiva valinta reissuun tai ihan vain kylpyhuoneeseesi pitämään tärkeimmät päivittäiset kosmetiikkatuotteet suihkusaippuasta deodoranttiin esillä. 

Toiletlaukku menee pienempään tilaan vetoketjun ollessa suljettuna, aukinaisena näet kaikki tuotteesi selkeästi esillä. Sisäosassa on yksi pieni tasku, jossa voit säilyttää pienempiä tuotteita, esimerkiksi vaikkapa partakampaa ja viiiksivahaa.

koko: 13cm x 28cm x 18cm

Väri tummanruskea

Toiletlaukun vuori puuvillaa.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »