Tuscany Leather nahanhoitosarja

€29,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141388
Saatavuus: Varastossa (1)
Toimitusaika: 1-3 päivää

Tämän hoitosarjan avulla pidät nahkalaukkusi kunnossa vuosia. Hoidathan nahkapintaa vähintään muutaman kerran vuodessa.

Tuscany Leather nahanhoitosarja sisältää Avocado-pohjaista öljyä (150ml), jonka avulla palautat nahan luontaisen vedenhylkivyyden Aloe Vera -pohjaisen hoitorasvan (150ml) puhdistukseen ja suojaukseen Hoitoaineen nahan elvytykseen ja kimmoisuuden palauttamiseen Puuvillaisen hoitoliinan Pehmeän nahanhoitoharjan hoitorasvan levitykseen ja nahan puhdistukseen

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä.

Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »