Hunajan värinen viikonloppulaukku⎪ Lisbona

€349,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141657-H
Saatavuus: Varastossa (3)

Hunajan värinen viikonloppulaukku eli weekender on loistava hankinta kun tarvitset laadukasta nahkalaukkua johon mahtuu parin juuri sopivasti tavarat parin päivän matkalle. Oikein hoidettuna tämä laukku on todella pitkäikäinen ja vain kaunistuu vuosien myötä.

Viikonloppulaukkuun mahtuu kaikki tarvittava ja se kulkee kätevästi myös käsimatkatavaroissa, mikäli matkustat lentäen. Kanna laukkua olalla mukana tulevan säädettävän nahkaisen olkahihnan avulla tai kädessä sen tukevista kahvoista. Yksinkertainen ulkoasu ja upea hunajan väri muodostavat katseita kääntävän kokonaisuuden.

Laukun vetoketju avautuu sivuista aivan alas, jonka ansiosta laukkua on helppo pakata ja purkaa. Laukun sisällä on puuvillavuori. Sisällä toisella puolella on vetoketjullinen tasku ja toisella kaksi avointa sivutaskua.

Laukku on aitoa vasikannahkaa ja se on hyvä käsitellä nahanhoitoaineella noin 2-3 kertaa vuodessa. Viikonloppulaukku on valmistettu käsityönä Italiassa. 

Mitat: 55 x 29,5 x 28 cm. Paino: 1,90 Kg

Tutustu Tuscany Leatherin tarinaan

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »