Tuscany Leather Lisbona tummanruskea

€349,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TL-TL141657-DB
Saatavuus: Varastossa (1)

Kaunis tummanruskea Tuscany Leatherin Lisbona viikonloppulaukku on ajaton ja tehty kestämään käyttöä. Laukku on valmistettu Italiassa aidosta vasikannahasta.

Vetoketjut avautuvat sivuilta aivan alas asti, joka tekee laukun pakkaamisesta ja purkamisesta helppoa ja nopeaa. Tämä viikonloppulaukku on myös todella tilava ja kulkee kätevästi käsimatkatavaroissa matkustaessa lentäen.

Voit kantaa laukkua sen tukevista kahvoista tai mukana tulevalla säädettävällä olkahihnalla. Laukun sisällä yksi vetoketjulline tasku ja kaksi avointa taskua.

Viikonloppulaukkua on hyvä käsitellä 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella.

Mitat: 55 x 29,5 x 28 cm

Paino: 1,90 Kg

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella.

Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »