Tuscany Leather John messenger

€129,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-141408-DB
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tuscany Leather John messenger on sopiva vaihtoehto kun tarvitset pienen ja kevyen laukun. Pienempi messenger, johon mahtuu esimerkiksi pieni tablettitietokone. Laukussa yksi isompi vetoketjullinen lokero. Lokeron sisäpuolella myös pieni vetoketjullinen tasku sekä oma paikka puhelimelle. Laukun etu- sekä takapuolella myös pienemmät vetoketjulliset taskut. Laukun läpässä magneettikiinnitys. Laukun sisällä puuvillavuori. Tämä laukku on sopiva vaihtoehto, kun tarvitset pienemmän nahkalaukun joka kestää pitkään.

Laukku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin laukku kestää käytössä todella pitkään.

Aitoa vasikannahkaa.

Mukana säädettävä olkahihna.

Laukun koko 23 x 26 x 5 cm.

Väri tummanruskea. (TL141408)

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »