Tuscany Leather Igor toiletlaukku

€109,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TL-TL140850-DB
Saatavuus: Varastossa (1)
Toimitusaika: 1-3 päivää

Tämä tummanruskea Tuscany Leatherin Igor toiletlaukku on matkustelevan herrasmiehen pelastus. Kätevän kokoinen toiletlaukku on jaettu kahteen vetoketjulliseen taskuun. Taskuihin saat kätevästi eroteltua tärkeimmät päivittäiset kosmetiikkatuotteesi.

Toiletlaukku on valmistettu vasikannahasta ja sen vuori on puuvillaa.  

Toiletlaukun koko 8 x 15 x 25 cm.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella.

Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »