Tuscany Leather Francoforte nahkalaukku

€419,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TL-FC11140860
Saatavuus: Varastossa (1)
Toimitusaika: 1-3 päivää

Tässäpä vasta reilun kokoinen viikonloppukassi joka on aitoa vasikannahkaa!

Upea punertava vasikannahka sekä laukun kaunis puuvilla vuori luovat yhdessä sekä tyylikkään että kestävän laukun matkustelusta nauttivalle! 

Erittäin käytännöllinen, alas asti ulottuva vetoketju on ehdottomasti laukun parhaita puolia ja tekee käytöstä mukavaa ja helppoa, kun tavaroihin pääsee käsiksi helpolla. Laukun sisältä löytyy myös pienempi vetoketjullinen tasku jonne voi turvallisesti sijoittaa esimerkiksi tärkeät ja pienet arvotavarat.

Laukun koko: 54 x 29 x 30 cm

Mukana myös säädettävä olkahihna.

Laukun vuori on puuvillaa.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä.

Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa.

Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »