Tuscany Leather Certaldo nahkasalkku

€309,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141344-DB
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tämä tuote on poistunut valikoimasta.

Reilun kokoinen nahkalaukku johon mahtuu 15.6" tietokone. Tuscany Leather Certaldo nahkasalkku on sopiva sekoitus virallisempaa salkkua sekä rennompaa messengeriä. Edessä kätevät pikalukot jotka on nopea avata ja kätevät käytössä. Sisätila jaettu kahteen lokeroon johon voi kätevästi erotella läppärin sekä tarvittavat paperit. Edessä myös yksi erillinen tasku johon on kätevä sujauttaa esimerkiksi puhelin. Käyntikortit pysyvät kädenulottuvilla edessä olevien korttitaskujen ansioista. Sisällä kynille oma paikkansa sekä laukun takana reilu vetoketjullinen erillistasku. Tämä laukku on sopiva vaihtoehto jos kuljetat tietokonetta ja papereita mukanasi ja tarvitset nahkasalkun joka kestää pitkään.

Laukku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin laukku kestää käytössä todella pitkään. Aitoa vasikannahkaa. Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Laukun koko 40 x 27 x 8 cm.

Väri tummanruskea.

 Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »