Tuscany Leather Bolgheri nahkasalkku

Tuotekoodi: TL-TL11141144
Saatavuus: Tuote loppu :(
Toimitusaika: Tuote on loppu, toimitusaika 2-4 viikkoa.

Reilun kokoinen nahkasalkku johon mahtuu 17" tietokone. Nahkasalkku jaettu kahteen tilavaan lokeroon. Edessä lisäksi pienemmät taskut. Takana myös vetoketjullinen erillistasku. Nahkasalkussa myös omat paikat kynille ja käyntikorteille. Tämä nahkasalkku on sopiva vaihtoehto jos kuljetat isompaa tietokonetta ja papereita mukanasi ja tarvitset nahkasalkun joka kestää pitkään.

Aitoa vasikannahkaa.

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Laukun koko 42 x 33 x 12 cm.

Väri ruskea.

(TL141144)

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »