Nahkasalkusta löytyy yksi reilunkokoinen sisätila, jossa vetoketjullinen tasku sekä omat paikat kynill" />

Tuscany Leather Amalfi nahkasalkku

Tuotekoodi: TL-TL1110050-BL
Saatavuus: Varastossa (1)
Toimitusaika: 1-3 päivää

No nytpä on todella tyylikäs, ajattoman musta nahkasalkku joka on reilun kokoinen, niin että siihen mahtuu hyvin esimerkiksi 15.6" tietokone!

Nahkasalkusta löytyy yksi reilunkokoinen sisätila, jossa vetoketjullinen tasku sekä omat paikat kynille ja käyntikorteille. Laukun takana on myös mukavan kokoinen vetoketjutasku.

Tällä salkulla kuljetat siis huoleti mukanasi niin tietokoneen kuin tärkeät paperit ja muutkin tavarasi vielä vuosien ajan.

Aitoa vasikannahkaa.

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Laukun koko 40 x 31,5 x 8 cm.

Väri musta. 

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa.

Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »