Tuscany Leather Alessandria nahkasalkku

Tuotekoodi: TL-TL141448-B
Saatavuus: Varastossa (1)

Monipuolinen salkku joka kulkee matkassa mukana näppärästi salkun takana olevan kiinnikkeen ansioista voit kuljettaa sitä matkalaukun päällä. 

Monipuolisesti erilaisia lokeroita. Reilun kokoinen ja paljon taskuja sekä lokeroita. Sisätila on muokattavissa irroitettavan osan ansiosta. 

Tämä salkku on sopiva vaihtoehto, jos kuljetat tietokonetta ja papereita mukanasi ja tarvitset nahkasalkun joka kestää pitkään.

Salkku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin salkku kestää käytössä todella pitkään.

Aitoa vasikannahkaa.

Mukana olkahihna.

Salkun koko 41 x 31.5 x 12 cm.

Väri ruskea.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä.

Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa.

Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »