Tuscany Leather Alessandria nahkasalkku

€429,00
Tuotekoodi: TL-TL141448-B
Saatavuus: Tuote loppu :(
Toimitusaika: Tuote on loppu, toimitusaika 2-4 viikkoa.

Tässä erinomainen salkku jos matkustat paljon ja tarvitset tilaa. Sisätiloiltaan erittäin monipuolinen ja salkkuun mahtuu 15,6" tietokone. Salkussa myös erillinen pehmustettu lokero jossa tietokone tai iPad kulkee sujuvasti mukana. 

Todella kaunis ruskean sävy jossa sopivasti hieman elävyyttä pinnassa. Salkku valmistetaan erityisellä huolella Italiassa.  Salkussa takana nahkainen hihna jonka voi pujottaa matkalaukkuun jolloin se pysyy helposti mukana.

Sisätila jaettu kahteen lokeroon. Laukun etupuolella lisäksi yksi pienempi lokero. Laukun takapuolella lisäksi vetoketjullinen erillistasku. Laukun sisäpuolella omat paikat kynille sekä käyntikorteille. 

Aitoa vasikannahkaa ja mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Laukun koko 41 x 31.5 x 12 cm

Väri ruskea.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »