Tuscany Leather Alessandria nahkasalkku

Tuotekoodi: TL-TL141448-B
Saatavuus: Varastossa (1)

Reilun kokoinen nahkasalkku johon mahtuu 15.6" tietokone. Sisätila jaettu kahteen lokeroon. Laukun etupuolella lisäksi yksi pienempi lokero. Laukun takapuolella lisäksi vetoketjullinen erillistasku. Laukun sisäpuolella omat paikat kynille sekä käyntikorteille. Tämä nahkasalkku on sopiva vaihtoehto jos kuljetat tietokonetta ja papereita mukanasi ja tarvitset nahkasalkun joka kestää pitkään.

Aitoa vasikannahkaa.

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Laukun koko 41 x 29 x 12 cm.

Väri tummanruskea.

(TL10027)

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »