Ruskea nahkasalkku 15,6" Siena⎪Tuscany Leather

€399,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL10054
Saatavuus: Varastossa (1)

Ruskea nahkasalkku on todella tyylikäs ja näppärä valinta herrasmiehelle! Tämä Tuscany Leatherin Siena salkku on todellinen tilaihme. Kaksilokeroinen sisus ja etuosan usean taskut mahdollistavat kaiken tarvittavan säilyttämisen. Laukusta löytyy pidike puhelimelle ja sopivat taskut kynien säilyttämiseen. Salkkuun mahtuu myös helposti 15.6" tietokone. Tuscany leatherin laukut ovat laadukkaita ja kestävät pitkään käytössä. Laukun nahka patinoituu kauniisti ajan kanssa ja pysyy todella hyvässä kunnossa kunhan sitä huoltaa muutaman kerran vuodessa. 

Salkku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin salkku kestää käytössä todella pitkään.

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna. 

Salkun koko: 42 x 30 x 12cm

Väri ruskea. 

Aitoa nahkaa. 

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella. Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

Kurkkaa Tuscany Leatherin tarina 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »