Tuscany Leather Messenger nahkalaukku tummanruskea

€179,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141255
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tuscany Leather messenger on sopiva vaihtoehto kun tarvitset pienen ja kevyen laukun joka kestää pitkään.

Näppärän kokoinen messengerlaukku johon mahtuu 10' tabletti.  Sisätila on jaettu kolmeen lokeroon johon voi kätevästi erotella tabletin sekä tarvittavat paperit. Laukun sisäpuolella puhelimelle, kynille ja käyntikorteille oma paikkansa. Laukun sisäpuolelta sekä ulkopuolelta löytyy reilun kokoiset vetoketjulliset taskut.

Laukun läpässä on magneettikiinnitys.

Laukku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin laukku kestää käytössä todella pitkään.

Valmistettu aidosta vasikannahasta.

Mukana myös nahkainen ja säädettävä olkahihna.

Laukun koko 25 x 28 x 8cm.

Väri: Tummanruskea.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella.

Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa.

Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »