Tuscany Leather Document Case

€189,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141295
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tyylikäs Tuscany Leatherin document case on valmistettu käsityönä Italiassa aidosta nahasta. Kansiossa on pienempiä taskuja, johon saa laitettua esimerkiksi käyntikortteja. Kansiosta löytyy asiakirjoille oma tasku ja myös paikka kynälle.

Väri: tummanruskea.

Koko: 26cm x 25,8 cm x 4 cm.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella.

Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa. Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »