Tuscany Leather 3 Fold nahkalompakko tummanruskea

€49,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141353
Saatavuus: Varastossa (3)

Tuscany Leatheriltä miesten nahkainen korttilompakko johon saa mahtumaan reilusti kortteja. Tästä korttilompakosta löytyy myös seteleille kaksi omaa lokeroa. Lompakko on tiedolla ja taidolla Italiassa valmistettu aidosta vasikannahasta.

Oikea valinta sinulta, joka haluat kestävän laatutuotteen jokapäiväiseen käyttöösi.

Koko 10.5 x 9 x 1.5 cm.

Väri tummanruskea.

Huolella valmistetut Tuscany Leather salkut, laukut ja lompakot ovat jokaisen herrasmiehen tyylikäs valinta. Nimensä mukaisesti Tuscany Leather valmistaa kaikki tuotteensa Toscanassa Santa Croce sull’Arno -nimisellä alueella.

Valmistuksessa käytetään luonnonmukaista värjäystä sekä perinteisiä toscanalaisia käsityömenetelmiä. Kaikki tuotanto keskittyy korkeaan laatuun ja yksityiskohtien huomiointiin, minkä avulla voidaan yhdistää perinteiset ja modernimmat muotoilut vastaamaan nykypäivän monikäyttöisyyttä ja ergonomiaa.

Tuscany Leather on merkki paitsi kantajansa laatutietoisuudesta, myös käsityön ja italialaisen suunnittelun arvostuksesta ja ymmärryksestä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »