Tummanruskea iso nahkalaukku ⎪Oslo

€339,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: TL-TL141913-DB
Saatavuus: Varastossa (1)

Vautsi! Ison kokoinen, tummanruskea nahkainen viikonloppulaukku Tuscany Leatheriltä Italiasta.

Tämä todella tyylikkäästä, eläväisestä ja mattapintaisesta nahasta, käsityönä valmistettu laukku on kompakti, mutta tilava. Sen sisälle mahtuu kaikki tarpeellinen ja se on kooltaan juuri sopiva käsimatkatavaraksi jos matkustat lentäen. Laukun mukana tulee säädettävä olkahihna, joten sitä voi kantaa vaivattomasti olalla.

Upea Oslo viikonloppulaukku on huippulaadukas ja  erittäin käytännöllinen. Tuscany Leatherin viikonloppulaukut ovat erittäin kestäviä ja vain paranevat ajan myötä nahan patinoituessa kauniisti. Laukku on aitoa vasikannahkaa ja valmistettu käsityönä Italiassa. Tyylikkäät yksityskohdat on suunniteltu ajattomaan henkeen ja tuomaan upean sävyisen nahan entistä kauniimmin esille. 

Laukun sisäosat on vuorattu paksulla puuvillakankaalla. Sisuksen toisessa kyljessä on vetoketjullinen tasku ja vastakkaisella puolella kaksi avointa sivutaskua.

Suosittelemme nahkalaukun käsittelyä nahanhoitoaineella noin pari kertaa vuodessa joka kosteuttaa nahkaa ja se pysyy hyvänä vuodesta toiseen. 

Mitat: 53.00 x 30.00 x 25.50

Kurkkaa tästä lisää Tuscany Leatherin tarinasta !

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »