Tinti Matteo Murano glass kalvosinnapit Rubina

€49,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TM-1020
Saatavuus: Varastossa (1)

Upeat poltetun oranssin ja mustan väriset kalvosinnapit. Nämä tuovat hauskan yksityiskohdan pukeutumiseen! Tinti Matteon käsityönä lasista valmistamat kalvosinnapit ovat ainutlaatuisia ja todella laadukkaita. Hauska idea lahjaksi niin itselle kuin ystävälle.

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Venetsiassa, Muranon saarella, on tehty lasia yli tuhat vuotta. Myös nämä Tinti Matteon lasiset kalvosinnapit on tehty Muranossa, Venetsiassa. Tinti Matteo on nykyinen lasitehtaan omistaja, jonka isän Giuseppen Sonja ja Tuomo tapasivat Venetsiassa. Nyt jo yli 70-vuotias Giuseppe on siirtänyt yrityksen pojalleen, joka tekee yhä Venetsiassa perinteisin muranolaisin menetelmin lasisia koruja ja käyttöesineitä. Lasiin sekoitetaan kultaa ja hopeaa, sekä muita aineita tuomaan väriä. Lasin avulla syntyy upea kolmiuloitteinen lasikoru, joka herättää ihastusta kalvosimessa. Kalvosinnappien metalliosat ovat nikkelittömiä ja hypoallergeenisia, joten eivät aiheuta allergisia oireita. 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »