Tinti Matteo Murano glass kalvosinnapit Riformati

€49,00
Tuotekoodi: TM-1011
Saatavuus: Tuote loppu :(

Nämä Tinti Matteo kalvosinnapit ovat upeaa lasista tehtyä käsityötä suoraan Muranon saarelta, Venetsiasta. Kauniit ja uniikit kalvosinnapit ovat varma lahjaidea, jota jokainen herrasmies osaa arvostaa. Kuvionti tuo kalvosinnappeihin tyylikkyyden lisäksi sopivasti hauskuutta.

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Venetsiassa, Muranon saarella, on tehty lasia yli tuhat vuotta. Myös nämä Tinti Matteon lasiset kalvosinnapit on tehty Muranossa, Venetsiassa. Tinti Matteo on nykyinen lasitehtaan omistaja, jonka isän Giuseppen Sonja ja Tuomo tapasivat Venetsiassa. Nyt jo yli 70-vuotias Giuseppe on siirtänyt yrityksen pojalleen, joka tekee yhä Venetsiassa perinteisin muranolaisin menetelmin lasisia koruja ja käyttöesineitä. Lasiin sekoitetaan kultaa ja hopeaa, sekä muita aineita tuomaan väriä. Lasin avulla syntyy upea kolmiuloitteinen lasikoru, joka herättää ihastusta kalvosimessa. Kalvosinnappien metalliosat ovat nikkelittömiä ja hypoallergeenisia, joten eivät aiheuta allergisia oireita.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »