Tinti Matteo Murano glass kalvosinnapit Ramo Dei Muti

€49,00
Tuotekoodi: TM-1031
Saatavuus: Tuote loppu :(

Näillä kalvosinnapeilla saat ripauksen kullanhohdetta juhlapukeutumiseesi! Pienillä yksityiskohdilla viimeistelet tyylikkään lookin. Tinti Matteon käsintehdyt kalvosinnapit on valmistettu Muranon saarella Venetsiassa. Saari on kuuluisa vuosisatoja vanhasta lasiteollisuudestaan. 

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Venetsiassa, Muranon saarella, on tehty lasia yli tuhat vuotta. Myös nämä Tinti Matteon lasiset kalvosinnapit on tehty Muranossa, Venetsiassa. Tinti Matteo on nykyinen lasitehtaan omistaja, jonka isän Giuseppen Sonja ja Tuomo tapasivat Venetsiassa. Nyt jo yli 70-vuotias Giuseppe on siirtänyt yrityksen pojalleen, joka tekee yhä Venetsiassa perinteisin muranolaisin menetelmin lasisia koruja ja käyttöesineitä. Lasiin sekoitetaan kultaa ja hopeaa, sekä muita aineita tuomaan väriä. Lasin avulla syntyy upea kolmiuloitteinen lasikoru, joka herättää ihastusta kalvosimessa. Kalvosinnappien metalliosat ovat nikkelittömiä ja hypoallergeenisia, joten eivät aiheuta allergisia oireita.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »