Tinti Matteo Murano glass kalvosinnapit Longa

€49,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TM-2003
Saatavuus: Varastossa (1)

Kauniit kalvosinnapit viimeistelevät juhlavan pukeutumisen tyylikkäästi. Tinti Matteon muranon lasiset kalvosimet ovat uskomattoman upeita. Ne valmistetaan käsityönä Italiassa, hyödyntäen valmistuksessa kultaa ja hopeaa saadaan kalvosimiin mitä ylellisimmät koristelut. Tässä parissa on mukana käytetty myös sähäkkää sinistä.

Täydellinen valinta lahjana itselle tai ystävälle!

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Venetsiassa, Muranon saarella, on tehty lasia yli tuhat vuotta. Myös nämä Tinti Matteon lasiset kalvosinnapit on tehty Muranossa, Venetsiassa.

Tinti Matteo on nykyinen lasitehtaan omistaja, jonka isän Giuseppen Sonja ja Tuomo tapasivat Venetsiassa. Nyt jo yli 70-vuotias Giuseppe on siirtänyt yrityksen pojalleen, joka tekee yhä Venetsiassa perinteisin muranolaisin menetelmin lasisia koruja ja käyttöesineitä.

Lasiin sekoitetaan kultaa ja hopeaa, sekä muita aineita tuomaan väriä. Lasin avulla syntyy upea kolmiuloitteinen koru, joka herättää ihastusta kalvosimessa.

Kalvosinnappien metalliosat ovat nikkelittömiä ja hypoallergeenisia, joten ne eivät aiheuta allergisia oireita.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »