Tinti Matteo Murano glass kalvosinnapit Le Muneghe

€49,00
Tuotekoodi: TM-1023
Saatavuus: Tuote loppu :(

No nyt on hienot kalvosinnapit! Nämä todella näyttävät kalvosinnapit on valmistettu käsityönä Italiassa Muranon saarella. Saari on kuuluisa vuosisatoja vanhasta lasiteollisuudestaan. Jos haluat jotain ainutlaatuista viimeistelemään juhla-asusi, niin nämä taidolla valmistetut kalvosinnapit ovat täydellinen valinta sinulle.

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Venetsiassa, Muranon saarella, on tehty lasia yli tuhat vuotta. Myös nämä Tinti Matteon lasiset kalvosinnapit on tehty Muranossa, Venetsiassa. Tinti Matteo on nykyinen lasitehtaan omistaja, jonka isän Giuseppen Sonja ja Tuomo tapasivat Venetsiassa. Nyt jo yli 70-vuotias Giuseppe on siirtänyt yrityksen pojalleen, joka tekee yhä Venetsiassa perinteisin muranolaisin menetelmin lasisia koruja ja käyttöesineitä. Lasiin sekoitetaan kultaa ja hopeaa, sekä muita aineita tuomaan väriä. Lasin avulla syntyy upea kolmiuloitteinen lasikoru, joka herättää ihastusta kalvosimessa. Kalvosinnappien metalliosat ovat nikkelittömiä ja hypoallergeenisia, joten eivät aiheuta allergisia oireita.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »