Tinti Matteo Murano glass kalvosinnapit De Abazia

€49,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TM-1035
Saatavuus: Varastossa (1)

Oi miten säihkyvän kauniit kalvosinnapit! Meille on saapunut aivan upeita käsintehtyjä kalvosinnappeja suoraan Muranon saarelta Venetsiasta. Löytyy väriä ja kuvioita jokaiseen lähtöön. Nämä kullankeltaiset kalvosinnapit tuovat aivan ihanan värinpilkahduksen juhlapukeutumiseen. 

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Venetsiassa, Muranon saarella, on tehty lasia yli tuhat vuotta. Myös nämä Tinti Matteon lasiset kalvosinnapit on tehty Muranossa, Venetsiassa. Tinti Matteo on nykyinen lasitehtaan omistaja, jonka isän Giuseppen Sonja ja Tuomo tapasivat Venetsiassa. Nyt jo yli 70-vuotias Giuseppe on siirtänyt yrityksen pojalleen, joka tekee yhä Venetsiassa perinteisin muranolaisin menetelmin lasisia koruja ja käyttöesineitä. Lasiin sekoitetaan kultaa ja hopeaa, sekä muita aineita tuomaan väriä. Lasin avulla syntyy upea kolmiuloitteinen lasikoru, joka herättää ihastusta kalvosimessa. Kalvosinnappien metalliosat ovat nikkelittömiä ja hypoallergeenisia, joten eivät aiheuta allergisia oireita.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »