Tinti Matteo Murano glass kalvosinnapit Cradisca

Tuotekoodi: TM-1013
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on kauniit kalvosinnapit! Nämä tulevat suoraan Muranon saarelta Venetsiasta, jossa on pitkät perinteet lasin valmistamisesta. Käsintehdyt kalvosinnapit ovat uniikki ja pieni, mutta todella näyttävä yksityiskohta herrasmiehen pukeutumiseen!

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Venetsiassa, Muranon saarella, on tehty lasia yli tuhat vuotta. Myös nämä Tinti Matteon lasiset kalvosinnapit on tehty Muranossa, Venetsiassa. Tinti Matteo on nykyinen lasitehtaan omistaja, jonka isän Giuseppen Sonja ja Tuomo tapasivat Venetsiassa. Nyt jo yli 70-vuotias Giuseppe on siirtänyt yrityksen pojalleen, joka tekee yhä Venetsiassa perinteisin muranolaisin menetelmin lasisia koruja ja käyttöesineitä. Lasiin sekoitetaan kultaa ja hopeaa, sekä muita aineita tuomaan väriä. Lasin avulla syntyy upea kolmiuloitteinen lasikoru, joka herättää ihastusta kalvosimessa. Kalvosinnappien metalliosat ovat nikkelittömiä ja hypoallergeenisia, joten eivät aiheuta allergisia oireita.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »