Tinti Matteo Murano glass kalvosinnapit Cavallo

€49,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TM-1014
Saatavuus: Varastossa (1)

Nämä ovat todellakin kalvosinnappien aatelia! Herkullinen vaaleanpunainen väri mustine kuvioineen tuo ripauksen väriä asuun kuin asuun. Muranon saarella Venetsiassa valmistetut Tinti Matteon kalvosinnapit ovat hurmaavan kauniita ja jokainen niistä on täysin uniikki. 

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Venetsiassa, Muranon saarella, on tehty lasia yli tuhat vuotta. Myös nämä Tinti Matteon lasiset kalvosinnapit on tehty Muranossa, Venetsiassa. Tinti Matteo on nykyinen lasitehtaan omistaja, jonka isän Giuseppen Sonja ja Tuomo tapasivat Venetsiassa. Nyt jo yli 70-vuotias Giuseppe on siirtänyt yrityksen pojalleen, joka tekee yhä Venetsiassa perinteisin muranolaisin menetelmin lasisia koruja ja käyttöesineitä. Lasiin sekoitetaan kultaa ja hopeaa, sekä muita aineita tuomaan väriä. Lasin avulla syntyy upea kolmiuloitteinen lasikoru, joka herättää ihastusta kalvosimessa. Kalvosinnappien metalliosat ovat nikkelittömiä ja hypoallergeenisia, joten eivät aiheuta allergisia oireita.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »