Tinti Matteo Murano glass kalvosinnapit Canossiane

Tuotekoodi: TM-1012
Saatavuus: Varastossa (1)

Todella upeat käsin lasista valmistetut kalvosinnapit! Hieno kolmiulotteinen kuviointi on täysin uniikki ja hyvin kaunis. Musta ja harmaa sopivat hyvin toisiinsa luoden klassisen värimaailman. Pieni ja tyylikäs lisä herrasmiehen pukeutumiseen! 

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Venetsiassa, Muranon saarella, on tehty lasia yli tuhat vuotta. Myös nämä Tinti Matteon lasiset kalvosinnapit on tehty Muranossa, Venetsiassa. Tinti Matteo on nykyinen lasitehtaan omistaja, jonka isän Giuseppen Sonja ja Tuomo tapasivat Venetsiassa. Nyt jo yli 70-vuotias Giuseppe on siirtänyt yrityksen pojalleen, joka tekee yhä Venetsiassa perinteisin muranolaisin menetelmin lasisia koruja ja käyttöesineitä. Lasiin sekoitetaan kultaa ja hopeaa, sekä muita aineita tuomaan väriä. Lasin avulla syntyy upea kolmiuloitteinen lasikoru, joka herättää ihastusta kalvosimessa. Kalvosinnappien metalliosat ovat nikkelittömiä ja hypoallergeenisia, joten eivät aiheuta allergisia oireita.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »