Tinti Matteo Murano glass kalvosinnapit Brazzo

€49,00
Tuotekoodi: TM-1027
Saatavuus: Tuote loppu :(

No tässä on todella hienot lasista valmistetut kalvosinnapit! Nämä kalvosinnapit tulevat meille suoraan Muranon saarelta Venetsiasta. Saari on kuuluisa vuosisatoja vanhasta lasiteollisuudestaan. Omaperäiset ja taidolla valmistetut kalvosinnapit tuovat pientä piristystä juhlapukeutumiseen. 

Valmistettu käsityönä Italiassa.

Venetsiassa, Muranon saarella, on tehty lasia yli tuhat vuotta. Myös nämä Tinti Matteon lasiset kalvosinnapit on tehty Muranossa, Venetsiassa. Tinti Matteo on nykyinen lasitehtaan omistaja, jonka isän Giuseppen Sonja ja Tuomo tapasivat Venetsiassa. Nyt jo yli 70-vuotias Giuseppe on siirtänyt yrityksen pojalleen, joka tekee yhä Venetsiassa perinteisin muranolaisin menetelmin lasisia koruja ja käyttöesineitä. Lasiin sekoitetaan kultaa ja hopeaa, sekä muita aineita tuomaan väriä. Lasin avulla syntyy upea kolmiuloitteinen lasikoru, joka herättää ihastusta kalvosimessa. Kalvosinnappien metalliosat ovat nikkelittömiä ja hypoallergeenisia, joten eivät aiheuta allergisia oireita.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »