Time Resistance The Stranger messenger

Tuotekoodi: TIMER-111173301
Saatavuus: Varastossa (1)
Toimitusaika: 1-3 päivää

Pienempi läppärisalkku, johon mahtuu 12" tietokone. Time Resistance The Stranger nahkasalkku on sopiva sekoitus virallisempaa salkkua ja rennompaa messengeriä. Salkussa yksi isompi lokero, jonka sisällä myös vetoketjullinen tasku ja omat lokerot puhelimelle sekä käyntikorteille. Salkun etupuolella pieni tasku ja kynille omat paikat. Takapuolella myös yksi vetoketjullinen tasku. Salkun läpässä magneettikiinnitys. Tämä salkku on sopiva vaihtoehto, jos kuljetat tietokonetta mukanasi ja tarvitset tilaa myös muille tavaroille. Tämä salkku on myös sopiva vaihtoehto, kun tarvitset nahkasalkun joka kestää pitkään.

Salkku on hyvä käsitellä noin 2-3 kertaa vuodessa nahanhoitoaineella, jolloin salkku kestää käytössä todella pitkään.

Aitoa vasikannahkaa.

Mukana nahkainen, säädettävä olkahihna.

Salkun koko 32 x 25 x 8 cm.

Väri ruskea.

Time Resistance laukut valmistetaan käsityönä Toscanassa, Italiassa. Time Resistance on henkilölle, joka haluaa käyttää aitoa italialaista laatua arjessaan. Time Resistance on liettualainen pienyritys, joka suunnittelee herrasmiehille nykyaikaiseen käyttöön soveltuvia nahkaisia laukkuja, jotka valmistetaan Italiassa. Suunnittelun taustalla on muisto menneestä ajasta, jolloin elämä oli monin tavoin kovempaa, mutta pukeutuminen oli parhaimmillaan. Laatu syntyi pakosta saada aikaan kestäviä tuotteita – siitä nimi Time Resistance.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »