Taylor Of Old Bond Street Jermyn street After Shave Cream

€25,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: PS-06020
Saatavuus: Varastossa (3)

Taylor of Old Bond Streetin Jermyn Street -sarjan aftershave- voide. Voide hoitaa ja kosteuttaa ihoa parranajon jälkeen. Ei sisällä alkoholia, joten sopii hyvin myös herkkäihoisille. Kätevä tuubipakkaus on helppo ottaa mukaan myös matkalle.

Hajuste: Moderni ja raikas kölninvesi. Miehekäs tuoksu, jossa päätuoksuna bergamot, sitruuna, lime ja laventeli yhdistettynä kurjenpolven, nerolin, meripihkan, myskin sekä vaniljan tuoksuihin. Allergeenitön tuoksu, joka sisältää patsulin öljyjä.

Pakkauskoko: 75ml

Taylor of Old Bond Street on tuotemerkki, jonka käyttäjä edustaa brittiläisen herrasmiehen klassista tyyliä ja laatutietoisuutta. Taylor of Old Bond Street on perheyritys, jonka historia ulottuu vuoteen 1854. Tuolloin Jeremiah Taylor avasi salonkinsa Lontoon kuuluisalle Bond kadulle (Bond Street). Jeremiaan valmistavat kasviuutteet nousivat nopeasti suosioon ja tarina jatkuikin seuraavassa sukupolvessa, jolloin Sidney Taylor avasi nykyisen pääliikkeen Jermyn kadulle (Jermyn Street) Lontoossa.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »